MOPAN Suceava

A trecut mai bine de o lună de când Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, iar viața își urmează cursul firesc și pentru ei, și pentru fanii lor, care le-au „disecat” amorul pe toate părțile. Mai mult, matinalul de la „Neatza” face în continuare gesturi admirabile pentru Lidia, dovadă că grija pe care doi oameni și-o poartă nu moare odată cu relația, notează click.ro.

Ani la rând, Răzvan a manageriat aparițiile Lidiei, videoclipurile, concertele, ba chiar își deschiseseră împreună o sală de evenimente. Iată că recent, odată cu lansarea piesei „Cu ochii ăia verzi”, Lidia se bucură din nou de sprijinul fostului iubit, care a promovat pe pagina lui de Instagram videoclipul melodiei. Unii ar spune chiar că este o dovadă de iubire, însă înainte de toate este o dovadă că între cei doi nu există ranchiună.

În ultima vreme, Lidia umblă însoțită de prietene, are o gașcă gălăgioasă și pusă pe distracție, așa că nu a fost greu pentru reporterii Click! Să o repereze pe străzile din Constanța. Îmbrăcată cu o rochiță minusculă, cu pielea tonifiată de la sport și de la dans, solista a fost, într-adevăr, o apariție. Nici prietena ei, Denisa Potecaru, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!” (Kanal D), nu a trecut neobservată.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-exclusiv-lidia-buble-viata-de-burlacita-la-mare-razvan-simion-dovezi-de-iubire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava