Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea în data de 26 noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 191 de magazine. Noua unitate se va deschide în Strada Calea Unirii, nr. 24, Municipiul Suceava, având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m², iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 25 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 21:00.
Această inaugurare continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.
Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.
Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.
Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Lidl inaugurează un nou magazin în Suceava, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava