Concert pascal
MOPAN Suceava

Hey Clay esteo colecție de 18 culori din plastilină,dedicată celor care își doresc să descopere noi moduri de a-și exprima creativitatea prin joacă

Din 17 mai, Lidl România aduce în premieră,în toate magazinele din țară, colecția de plastilină Hey Clay.Aceastacuprinde 18 culori, ce îi vor ajuta pe copii și pe părinți să descopere noi modalități de a se juca și de a-și dezvoltaimaginația. Cu ajutorul plastilinei Hey Clay,cei miciîl vor putea modela pe ariciul Pufarici, îndrăgita mascotă Lidl, precum și alte 12 personaje surprinzătoare, urmărind instrucțiunile din Cartea de idei. În plus, mai multe instrucțiuni despre cum pot fi realizate cele 12 figurine sunt disponibile în aplicația mobilă Hey Clay.

Colecția Hey Clay îi provoacă pe cei mici să-și dezvolte creativitatea și să își antreneze în același timp îndemânarea, iar părinților le oferă o nouă modalitate distractivă de a petrece timp cu copiii lor. Cu ajutorul celor 18 culori diferite din plastilinăpot fi modelateanimale domestice, precumpurcei, văcuțe, iepuri, căței, dar și păsări: papagali, porumbei, păuni, fazani.

Cei mici pot învăța pas cu pas sămodeleze cele 12 personaje cu ajutorul aplicației Hey Clay. Aici vor găsi o serie de videoclipuri explicative despreîntreg procesul de modelare al plastilinei, dar și jocuri interactive, precum puzzle-uri, X și 0 sau Găsește culoarea. Aplicația este disponibilă în App store, Play store și Huawei App Gallery. În plus, copiii pot învăța cum să modeleze cele 12 figurine, dar și pe Pufarici cu ajutorul instrucțiunilor din Cartea de Idei, care poate fi achiziționată din toate magazinele Lidl din țară.

Cum ne jucăm cu Hey Clay?

Plastilina Hey Clay este foarte moale și ușor de modelatîn diferitele forme din instrucțiuni. După cea fost modelată, plastilina începe să se întărească după 20 de minute și este complet uscată după aproximativ 24 de ore, astfel încâtcei mici se pot bucura de personajele pe care le-au creat pentru mai mult timp. Plastilina Hey Clay este nontoxică, biodegradabilă, nu se lipește de haine sau de mâini și nu pătează, așa că cei mici pot să experimenteze fără limite cele mai creative idei. În plus, culorile pot fi amestecate, pentru a obține nuanțe noi.

Hey! Hai în lumea Hey Clay!

Începând cu 17 mai, la cumpărături în valoare de minimum 70 lei, clienții Lidl vor primi un pliculeț cu plastilină Hey Clay ce conține o culoare surpriză. Alături de culori, părinții pot adăuga la colecția Hey Clay șiCartea de idei (11,99 lei). Totodată, la Lidl vor găsi și cutia de colecționat (21,99 lei), ce include 20 de pungulițe resigilabile în care poate fi păstrată plastilina folosită și o unealtă specială ce va ajuta la modelat, precum și pachetul cu figurina surpriză (21,99 lei), ce conține 5 pliculețe de plastilină. Promoția este valabilă în perioada 17 mai – 13 iunie 2021, în toate magazinele Lidl din țară, în limita stocului disponibil.

Regulamentul campaniei, mai multe detalii despre figurine și despre toate produsele din colecția Hey Clay care pot fi achiziționate din magazinele Lidl, precum și video-uri interactive sunt disponibile pe www.surprize.lidl.ro/HeyClay.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava