Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea AJF Suceava a stabilit datele la care se vor relua campionatele judeţene de fotbal. Sezonul de primăvară va fi deschis de echipele angrenate în campionatul de juniori C, acestea urmând să înceapă returul sâmbătă, 1 martie.
Peste două săptămâni, mai exact pe 16 martie, se va relua şi campionatul Ligii a IV-a, cu meciurile etapei a XV-a, atât la juniori, cât şi la seniori. Competiţia rezervată juniorilor D reîncepe pe data de 5 aprilie, iar o zi mai târziu, se va relua şi campionatul Ligii a V-a, cu meciurile primei runde a returului.
Totodată au fost stabilite şi datele la care vor avea loc ultimei trei faze ale Cupei României. Astfel, sferturile de finală sunt programate pe 23 aprilie, semifinalele pe 21 mai, iar finala va avea loc pe 14 sau 15 iunie într-o locaţie ce va fi stabilită ulterior. După disputarea primelor trei tururi, în luptă pentru trofeu au mai rămas şapte formaţii: Şomuzul Preuteşti, AS Şomuz Fălticeni, Sporting II Arbore, Dorna Vatra Dornei, Recolta Fântânele, Foresta Moldoviţa şi Avântul Grămeşti.
Perioada de transferuri pentru Liga  a IV-a, Liga a V-a şi juniori este deschisă de pe 27 ianuarie şi se încheie cu cel târziu cu 48 de ore înaintea zilei în care debutează prima etapă a returului campionatului, în fiecare competiţie, se arată pe site-ul AJF.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava