Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma întâlnirii dintre conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava și delegații cluburilor din Liga a V-a, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, s-a stabilit ca ediția de campionat 2019-2020 să înceapă în ziua de duminică, 15 septembrie. Conform previziunilor făcute de președintele AJF, Ciprian Anton, în viitorul sezon al eșalonului al cincilea se vor afla pe tabloul de concurs în jur de 20 de echipe.

„La această oră vă putem informa că s-au înscris în competiție două grupări noi, care vor reprezenta localitățile Marginea și Arbore. De asemenea, mai sunt în jur de trei formații care au termen până la mijlocul acestei săptămâni să dea un răspuns ferm în privința participării în campionat, după care vom finaliza componența celor două serii și vom stabili programul meciurilor din viitoarea ediție de campionat a Ligii a V-a”, a declarat Ciprian Anton.

Formațiile din acest eșalon vor începe însă sezonul oficial cu o săptămână mai devreme, pe 8 septembrie, atunci când se vor desfășura meciurile din primul tur al Cupei României, faza județeană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava