MOPAN Suceava

Rapper-ul Lil Wayne a refuzat să o atingă pe Nicki Minaj când au filmat împreună scenele de dragoste pentru cel mai noul videoclip al lor, din motiv că nu a vrut să fie lipsit de respect faţă de protejata lui, scrie contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‘Lollipop’ joacă în promo-ul pentru ‘High School’ rolul iubitului lui Minaj, un clip în care cei doi se sărută şi se alintă în pat – dar, juratul de la American Idol a povestit că lui Wayne i-a fost foarte greu să filmeze scenele sexy, pentru că nu dorea să fie nerespectuos cu ea.

Nicki Minaj a declarat pentru mtv.com, potrivit sursei citate: “A refuzat să mă atingă. Este atât de respectuos…iar eu eram ceva de genul: ‘Wayne, poţi atinge anumite părţi!’ Dar se vedea că este speriat. (…) Dacă nu îi spuneam eu că poate să mă atingă, sau să facă ceva anume, el nici nu se atingea de mine. Este un adevărat gentleman, un lucru pe care puţină lume îl vede.”

Şi momentul în care au trebuit să se sărute a fost stânjenitor, atât pentru rapper, cât şi pentru Nicki. Rapper-iţa a adăugat, conform aceleaşi surse: “Wayne a spus că trebuie să ne sărutăm, era ceva de genul: ‘Hey, doar dacă ne vom săruta, se va vinde foarte bine’, iar eu mi-am zis: ‘Ehh… nu.. Nu numai că este şeful meu, dar este şi ca un frate pentru mine, aşa că este foarte ciudat…”

Cu toate acestea, Minaj a mărturisit că, totuşi, s-a simţit atrasă de Wayne atunci când l-a sărutat: “Totuşi, Wayne este atât de sexy! Arată ca o piesă de artă, pentru că este un adevărat rapper… Este atât de sexy, negru şi frumos.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava