• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sfârşitul lui 2016 pare să fie de bun augur pentru două dintre vedetele care au devenit vestite în televiziune, în urma rolurilor din „La Bloc” şi „Vacanţa Mare”. E vorba despre interpreta lui Lili Jurcă din serialul de la Pro TV, actriţa Mariana Dănescu care, din 2007, când s-au terminat filmările, nu a mai jucat decât la teatru, notează click.ro.

În aceeaşi situaţie fericită se află şi Mirela Stoian (48 de ani), Lila din „Vacanţa Mare”, care după opt ani de pauză în televiziune, colaborează cu TVR 2, la emisiunea „Ieri, azi, mâine”, prezentată de Corina Dănilă. Aici face echipă cu fiica sa, Valeria Stoian. Cele două mai joacă şi în piesa de teatru „Las’ că ştim noi”, în regia lui Şerban Puiu, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lili-din-la-bloc-si-lila-din-vacanta-mare-salvate-de-tvr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava