MOPAN Suceava

Lily Allen a mărturisit că face terapie pentru a primi ajutor în gestionarea furiei, informează contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 31 de a scris pe Twitter: “Am fost la terapie dimineaţă. Mi-am dat seama că nu-mi mai vizitasem psihiatrul de când cu #brexit. #angermanagement3.”

Lily, care are doi copii cu fostul ei soţ, Sam Cooper, a vorbit, recent, despre perioada dificilă prin care a trecut, până la arestarea hărţuitorului ei.
Ea a dezvăluit, potrivit sursei citate: “Stăteam în pat şi vedeam cu mânerul uşii se mişca, iar apoi el a intrat urlând… Mi-am dat seama că este foarte agitat şi supărat. M-am ghemuit în pat, iar el a tras frurios cuvertura de mine. Am sărit din pat şi am alergat în cealaltă parte a camerei. El continua să ţipe la mine şi nu mă pierdea din ochi. Era zgomotos şi agresiv şi avea ceva sub bluză.”

Lily a fost îngrozită când a aflat că cel care o hărţuia, Alex Gray, îi scrisese mamei sale că are de gând să ucidă o celebritate.

Cântăreaţa a mai spus, conform sursei citate: “Mă îngrozeşte faptul că i-a trimis mamei sale o scrisoare în care îi spunea că se află în Londra, că a făcut rost de nişte bani – probabil cei furaţi din geanta mea – şi că are de gând să ucidă o celebritate. Poliţia nu mi-a spus asta. Iar eu locuiam în acelaşi apartament, singură. Am fost Dj la un eveniment, iar pe la 1 dimineaţa, când să merg spre acasă, am descoperit că geanta îmi fusese furată din maşină… În acel moment am sunat poliţia, iar ziua următoare ei mi-au instala camerele de luat vederi în afara casei. O zi mai târziu, el a fost arestat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava