MOPAN Suceava

Lily Allen s-a întors la muzică pentru că a dus dorul lucrurilor pe care le primea gratuit. Cântăreața în vârstă de 28 de ani – care are doi copii, pe Ethel, doi, și pe Marnie, 15 – nu crede că rolul de mamă care stă acasă a prins-o și a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că în perioada de pauză, a dus dorul scenei, dar și a celebrității.

”Nu am fost bună la stat acasă toată ziua, nu mi s-a potrivit. Sunt o persoană creativă, asta sunt eu… Mi-a fost dor de aprecierile fanilor pentru muzica mea. Mi-a fost dor de scenă, de cântat. Mi-a fost dor de hainele și gențile gratuite și de locurile bune care mi se ofereau în restaurante. Chiar mi-a fost dor!”, a mărturisit Lily Allen, potrivit sursei citate.

Faimoasa cântăreață – care s-a retras din lumina reflectoarelor în 2009 – a mai spus că, în momentul în care a hotărât să se întoarcă la muncă, a fost îngrijorată ca acest lucru să nu-i afecteze familia.

”Am fost foarte îngrijorată cu munca, m-am gândit că vom fi puși sub presiune dacă încep să muncesc, dar nu a fost așa; din contră, acest lucru l-a făcut pe soțul meu să fie mai iubitor și mai atent. El este tot timpul acolo pentru mine. A fost o decizie grea de luat, o schimbare înfricoșătoare; m-am gândit foarte mult și la copii. Dar relația mea cu soțul meu este mai puternică decât a fost vreodată. Este minunat să mă întorc acasă.”, a mai spus Lily Allen, potrivit aceleași surse.

Lily Allen s-a întors la muzică pentru că a dus dorul ”hainelor și genților gratuite”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava