Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Lily Allen s-a întors la muzică pentru că a dus dorul lucrurilor pe care le primea gratuit. Cântăreața în vârstă de 28 de ani – care are doi copii, pe Ethel, doi, și pe Marnie, 15 – nu crede că rolul de mamă care stă acasă a prins-o și a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că în perioada de pauză, a dus dorul scenei, dar și a celebrității.

”Nu am fost bună la stat acasă toată ziua, nu mi s-a potrivit. Sunt o persoană creativă, asta sunt eu… Mi-a fost dor de aprecierile fanilor pentru muzica mea. Mi-a fost dor de scenă, de cântat. Mi-a fost dor de hainele și gențile gratuite și de locurile bune care mi se ofereau în restaurante. Chiar mi-a fost dor!”, a mărturisit Lily Allen, potrivit sursei citate.

Faimoasa cântăreață – care s-a retras din lumina reflectoarelor în 2009 – a mai spus că, în momentul în care a hotărât să se întoarcă la muncă, a fost îngrijorată ca acest lucru să nu-i afecteze familia.

”Am fost foarte îngrijorată cu munca, m-am gândit că vom fi puși sub presiune dacă încep să muncesc, dar nu a fost așa; din contră, acest lucru l-a făcut pe soțul meu să fie mai iubitor și mai atent. El este tot timpul acolo pentru mine. A fost o decizie grea de luat, o schimbare înfricoșătoare; m-am gândit foarte mult și la copii. Dar relația mea cu soțul meu este mai puternică decât a fost vreodată. Este minunat să mă întorc acasă.”, a mai spus Lily Allen, potrivit aceleași surse.

Lily Allen s-a întors la muzică pentru că a dus dorul ”hainelor și genților gratuite”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava