MOPAN Suceava

Fata lui Johnny Depp, Lily-Rose, a sărit în apărarea tatălui ei, după ce acesta a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard, soția cu care actorul se află în divorț.

Amber Heard, soția starului din ‘Pirații din Caraibe’ de doar 15 luni, a intentat divorț de acesta pe 23 mai, iar pe 27 mai a cerut un ordin de restricție împotriva lui, pe motiv că a agresat-o fizic și psihic, ordin pe care l-a și obținut, potrivit contactmusic.com. O poză cu Amber, în vârstă de 30 de ani, vânătă sub un ochi a fost folosită ca și probă în dosar.

Mai mulți prieteni ai actorului, printre care și Mickey Rourke și Paul Bettany, i-au luat apărarea, iar acum fata sa i-a sărit în apărare: „Tatăl meu este cea mai drăguță și iubitoare persoană din câte cunosc, a fost un tată minunat atât pentru mine cât și pentru fratele meu mai mic. Oricine îl cunoaște, ar spune același lucru despre el.”, a scris Lily-Rose, în vârstă de 17 ani, pe contul ei de Instagram.

Și Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai lui Johnny Depp, cea care i-a fost iubită timp de 14 ani actorului, a sărit și ea în apărarea lui, catalogând drept ‘scandaloase’ acuzațiile aduse de Amber Heard lui Depp. Cântăreața/actrița franceză a scris, potrivit TMZ.com: „Pentru oricine ar fi îngrijiorat, Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei, este o persoană sensibilă, iubitoare, și cred cu tărie că acest acuzații sunt scandaloase. În toți acești ani de când îl cunosc pe Johnny, nu s-a comportat abuziv cu mine niciodată, iar descrierea făcută nu îl caracterizează deloc pe cel alături de care am trăit 14 ani minunați. Cu sinceritate, Vanessa Paradis.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava