Muzeul Bucovinei

Actrița Lily-Rose Depp se simte liberă atunci când joacă în filme. Fata lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis recunoaște că a fost greu să crească în lumina reflectoarelor, însă, spune ea, atunci când ajunge pe platourile de filmare și intră în pielea altor personaje, grijile dispar. „Aș putea juca în fiecare zi, pentru că ador acest lucru; îți dă un sentiment de eliberare. Poate sunt rare, dar sunt momente când nu te simți tu.”, a spus Lily-Rose, într-un interviu pentru revista LOVE, potrivit cntactmusic.com.

Actrița/modelul calcă cu pași siguri pe urmele celebrului ei tată. Ea apare deja alături de acesta în noua comedie horror ‘Yoga Hosers’ – care a fost recent premiată la Festivalul de Film Sundance. Vedeta în vârstă de 16 ani a spus că s-a simțit de minune la filmări.

Tânăra actrița a mai declarat că uneori poate fi dificil să trăiască o viață normală și în același timp să se bucure de anii adolescenței. Însă, Lily-Rose nu regretă că a ales să urmeze o carieră atât de tânără. „Este delicat să ai vârsta mea și să încerci tot ce ar face un adolescent, iar apoi totul să fie expus în lumina reflectoarelor. Dar sunt recunoscătoare și, sincer, este un preț mic pe care-l plătesc pentru a face ceea ce fac – sunt foarte fericită”, a mai spus fata lui Johnny Depp.

Lily-Rose mai poate fi văzută alături de Natalie Portman în drama ‘Planetarium’ și, de asemenea în ‘The Dancer’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava