Concert pascal
MOPAN Suceava

La trecerea de pietoni din fața Liceului Tehnologic din Dumbrăveni, de pe DN 29, la care au fost accidentați mai mulți elevi, au fost montate limitatoare de viteză. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava a anunțat astăzi că în condițiile în care în zona respectivă au fost înregistrate un număr mare de accidente, Direcția Regională de Drumuri a luat mai multe măsuri pentru asigurarea siguranței circulației, printre acestea fiind și montarea a două limitatoare de viteză pe toată lățimea carosabilului. În aceeași zonă au fost suplimentate și semnalizările verticale existente, prin amplasarea a două indicatoare rutiere „Panou copii și limitare de viteză la 30 hm/h”, cu inscripția „frecvent accidente”. Într-o informare a ATOP Suceava, care prezintă informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean, se arată că tot pentru prevenirea accidentelor rutiere, Poliției din Salcea i-a fost repartizat un aparat radar care este folosit în permanență pe toată porțiunea DN 29 din acest oraș și din comuna Dumbrăveni.
De precizat că în cursul anului trecut, pe porțiunea DN 29 care traversează județul Suceava s-au produs 35 de accidente rutiere, din care 14 grave, soldate cu decesul a șapte persoane, nouă răniți grav și 34 răniți ușor. În Dumbrăveni, pe drumul național și drumurile județene care traversează comuna au fost înregistrate anul trecut 26 de accidente cu victime, care șapte grave, cu patru persoane decedate, cinci rănite grav și 33 rănite ușor. Poliția Suceava a mai precizat că în primele trei luni ale anului 2017, pe DN 29 au avut loc trei accidente rutiere ușoare, în urma cărora nouă persoane au fost rănite ușor. Tot anul acesta, numai în Dumbrăveni s-au înregistrat șase accidente rutiere cu victime, din care două grave, ambele pe drumuri județene, soldate cu o persoană decedată, două rănite grav și nouă rănite ușor. În analiza transmisă ATOP de către Poliția Suceava se arată că în urma măsurilor luate de polițiști și a acțiunilor preventive, în primele trei luni ale acestui an pe DN 29, în județul Suceava, nu a avut loc nici un accident rutier grav.

Limitatoare de viteză montate la trecerea de pietoni din fața Liceului Tehnologic din Dumbrăveni, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava