MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Lindsay Lohan a recunoscut că își dorește să adopte un copil, potrivit contactmusic.com.
Actrița din ‘Mean Girls’ – care în momentul de față este singură – își dorește să aibă o familie  numeroasă pe viitor și, având în vedere că încă nu este pregătită să aibă copii proprii, Lindsay admite că mai degrabă ar lua în grijă un copil dezavantajat de soartă decât să rămână însărcinată.
Ea a declarat, conform sursei citate: „Mereu am spus că aș vrea să am doi sau chiar patru copii, dar nu am încă planuri să-mi pun bazele unei familii proprii. Cred că sunt mai dispusă să adopt un copil, înainte de toate.”
Starul, în vârstă de 32 de ani, este mai fericită singură și crede că a devenit o persoană mai bună în ultimii ani.
Ea a spus pentru revista Closer: „De când am împlinit 30 de ani m-am simțit o persoană diferită. Este vorba despre a ști ce fel de om sunt, despre a prelua controlul asupra vieții mele și despre a nu mai fi distrasă de Hollywood și bărbați. Sunt doar o femeie independentă. Suna ca un clișeu, dar chiar am senzația că m-am regăsit pe mine însămi.”
Vedeta din ‘Scary Movie 5’ a explicat recent cum atacul public din urmă cu doi ani din partea fostului ei logodnic, Egor Tarabasov, s-a dovedit a fi un moment de cotitură în viața ei.
Aceasta a rememorat: „S-a întâmplat aici, în Mykonos, pe plajă. Acela a fost momentul când m-am schimbat și am zis: ‘Voi recăpăta controlul complet asupra vieții mele și trebuie să concediez pe toată lumea, ca mai apoi să-i reangajez când voi fi pregătită.’ De aceea mă aflu astăzi aici. Fiindcă am fost lovită pe plajă și am zis că, dacă mai pot să fac ceva, acel lucru va fi să dețin acea plajă. Să fiu propria mea plajă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava