• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lindsay Lohan a spus că își dorește un partener care „să urască lumina reflectoarelor” și care să nu aibă cont de Instagram.

Actrița de 32 de ani susține că nu are iubit momentan, pentru că este „prea ocupată” pentru a-și găsi un bărbat. A subliniat însă că vrea ca viitorul ei iubit să urască atât de mult faima, încât să nu aibă nici măcar cont de Instagram. „Sunt prea ocupată pentru a ieși la întâlniri. Nu am avut timp nici măcar să mă gândesc la asta. Și nici nu am cunoscut pe nimeni care să-mi placă. Vreau pe cineva care să urască lumina reflectoarelor. Acum, serios, vreau pe cineva care să nu aibă nici măcar cont de Instagram. Și să fie un om de afaceri deștept. Dar nu am întâlnit pe nimeni cu aceste caracteristici.”, a spus Lindsay Lohan, conform contactmusic.com.

Și, deși multe persoane foarte ocupate s-au îndreptat către aplicațiile de ‘dating’ pentru a-și găsi jumătatea, Lindsay spune că aceasta nu este o cale care să o intereseze. „Sunt minunate aceste aplicații pentru anumite persoane, cele cărora le plac astfel de lucruri, dar, nu, nu sunt pentru mine.”, a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava