Muzeul Bucovinei

Controversata actriță Lindsay Lohan a recunoscut, potrivit contactmusic.com, că are nevoie de ajutor specializat pentru tratarea problemelor psihologice, dar spune că nu își poate permite să plătească un psihiatru.
”Lindsay este îngrozită de gândul că s-ar putea întoarce la închisoare și crede că un psihiatru o poate ajuta să depășească aceste momente dificile din viața ei. Oricum, Lindsay are o problemă foarte mare, nu își permite să plătească un psihiatru bun, pentru că nu are bani. Asigurarea ei de sănătate nu acoperă decât 20% din cheltuieli, iar doctorii pe care i-ar vrea ea, iau 250-300 de dolari pe oră.”, a declarat o sursă pentru RadarOnline, potrivit ContactMusic.

Lindsay Lohan, 26 de ani, ar putea ajunge, pe 15 ianuarie 2013, la închisoare, acolo unde ar putea sta pentru 8 luni, după ce judecătorii i-au anulat ordinul de eliberare condiţionată. Actriţa a avut un accident în vară și i-a minţit pe poliţişti că nu se afla la volan, dar declaraţiile martorilor sunt altele, judecătorii urmând să stabilească luna viitoare dacă o trimit sau nu în spatele gratiilor. Lindsay Lohan are mai multe procese şi condamnări la activ în ultimii ani, cauzate fie de furturi, fie de datorii la stat sau de violenţă.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava