MOPAN Suceava

În urmă cu o săptămână se spera că echipa Foresta Suceava se va reuni pentru reluarea pregătirilor pentru noul sezon competiţional. Atunci la stadionul „Areni” doar lucrătorii de la domeniul public erau pe gazon.

Şi după o săptămână, tot îngrijitorii terenului mişunau pe terenul de fotbal, Ion Armeanca şi Constantin Buzoianu punând mâna la schimbat brazdele din faţa porţilor. În rest, exact ca în urmă cu şapte zile, nici „pasărea” nu era la stadion.

După cum spunea preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac, întâlnirea jucătorilor de la echipă s-a amânat din nou din cauza incertitudinii care pluteşte asupra viitorului formaţiei.

„Nu ştim încă nimic cu exactitate în legătură cu viitorul echipei noastre. Suntem în discuţii cu mai mulţi investitori şi aşteptăm un semnal pentru a revigora lucrurile” a afirmat preşedintele Andrei Ciutac.

Oricum, pe zi ce trece, lotul grupării Foresta Suceava s-a subţiat serios şi, în mod cert, în eventualitatea înscrierii la startul noului sezon al eşalonului secund, echipa va fi formată doar din tineri de pe aceste meleaguri. Lucru care nu este rău deloc!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava