Concert pascal
MOPAN Suceava

Lionel Richie este foarte nerăbdător să scrie o carte „siropoasă” despre cariera sa, însă trebuie să mai aștepte să moară unii oameni despre care ar vrea să dezvăluie lucruri picante pentru a face asta.

Cântărețul în vârstă de 66 de ani a devenit cunoscut ca făcând parte din trupa Commodores, însă succesul global a venit o dată cu cariera sa solo. Cu o experiență de aproape 50 de ani în industria muzicală, Lionel a adunat de-a lungul timpului câteva povești bune de spus mai departe, însă a recunoscut că unele dintre acestea ar deranja unii oameni dacă ar fi povestite, așa că va mai aștepta puțin până să scrie o carte, potrivit contactmusic.com.

„Majoritatea oamenilor despre care aș vrea să scriu nu sunt încă morți, așa că mai am puțin de așteptat.”, a declarat starul în emisiunea lui Jimmy Kimmel, săptămâna trecută. „Pentru a avea o carte siropoasă, trebuie să mai aștept puțin! Dar dacă aș vrea să scriu o carte în scop umanitar, aș putea-o face chiar acum. Pentru a scrie cartea reală, sunt nevoit să mai aștept câțiva ani pentru a muri toată lumea. Sper să nu mor înainte de a scrie cartea. Poate o voi scrie și o voi pune deoparte ceva vreme!”, a mai spus Lionel Richie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava