MOPAN Suceava

Lionel Richie a mărturisit, într-un interviu recent, că fata lui, Nicole Richie, aproape că l-a ucis cu comportamentul ei rebel din adolescență, îngrijorările pe care i le-a produs făcându-l să slăbească foarte tare. Starul în vârstă de 66 de ani a adoptat-o legal pe Nicole, acum în vârstă de 34 de ani, când fata avea doar nouă ani.

În timpul adolescenței și pe la douăzeci și ceva de ani, rebela fată obișnuia să meargă foarte des la petreceri și, de asemenea, s-a  confruntat și cu dependeța de droguri, astfel că Lionel a a avut parte de multe nopți albe. „V-o dau pe Nicole și cu siguranță veți fi slab și dumneavoastră.”, a spus muzicianul când a fost întrebat despre fata lui. „Din adolescență și până pe la 20 și ceva de ani, aproape că m-a ucis.”, a continuat Lionel Richie.

Lionel îi este tată și Sofiei, în vârstă de 17 ani, pe care a implorat-o să nu calce pe urmele surorii mai mari: „Am o armă… patrulez.”, a glumit el. „I-am spus: ‘Nicole a încercat deja să mă ucidă. Du-te și vorbește cu ea, apoi nu fă ca ea. Asta e tot. Nu fă și tu ce a făcut ea, pentru că devin tot mai bătrân și mai slab pe măsură ce timpul trece’.”, a adăugat starul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava