• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La reuniunea managerială, preşedintele ASIS Suceava a atras atenţia că punctul sensibil şi critic pentru viitorul învăţămîntului sucevean, dar şi naţional, va fi lipsa cadrelor didactice calificate. Lipsa unor măsuri concrete şi eficiente, cu scopul atragerii de tineri în sistem, cu o salarizare decentă, va face să se adîncească pentru fiecare şcoală, criza la încadrare, este de părere Giani Leonte.
Potrivit acestuia, administraţile locale vor trebui să se angajeze ferm spre acordarea de facilităţi debutanţilor, pentru a suplini carenţele semnalate. În caz contrar, lucrurile vor merge din ce în ce mai rău. Giani Leonte a mai declarat că, pe 25 februarie, la şedinţa Colegiului al Liderilor, ministrul Finanţelor Publice, Darius Vîlcov, a spus că, în cazul în care FSLI va sesiza încălcarea, de către autorităţile publice locale, a dispoziţiilor privind plata hotărărilor judecătoreşti şi a celor privind decontarea navetei, va dispune măsuri pentru remedierea acestor situaţii, inclusiv blocarea conturilor autorităţilor locale vinovate. La aceaşi şedinţă, s-a anunţat că, din 1 iulie 2015, personalul nedidactic va beneficia de o creştere salarială de 12%, lucru asumat de Ministerul Muncii şi de cel al Finanţelor Publice. Giani Leonte mai spus că s-a obţinut păstrarea normei de predare a directorilor unităţilor şcolare, anulîndu-se o prevedere a Legii Bugetului pe 2014 care putea să mărească numărul de ore. Semnalul către Bucureşti a pornit de la Alianţa Sindicatelor din Învăţămînt Suceava, a subliniat Leonte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
  • valentin

    Acest Giani numai prostii vorbește.Cand zac orașele de șomeri cu facultate,de unde să lipsească cadrele didactice calificate.??Nu mai emana inepții.Ai mai afirmat că sindicatele se tem de Comisia anti corupție!!.De ce și cui îi este frică.??Nu ne reprezintă afirmațiile acestui tip din birou,pe care cei care-l plătesc nu l-au văzut niciodată la față.E prea greu să te deplasezi la niște școli din oraș.E mai cald la birou și mai comod!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava