Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a ”atacat” partida cu SC Bacău, din etapa a IV-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, fără șapte jucători de bază, la care s-a adăugat și Sfrijan, suspendat după eliminarea din partida cu Gloria Buzău. Primii șapte s-au declarat nemulțumiți neachitarea restanțelor financiare și nu au făcut deplasarea din week-end-ul trecut de la Bacău.
Cum și așa omogenitatea era capitolul în care se mai lucra încă la gruparea suceveană, lipsa a opt fotbaliști care fuseseră titular în meciurile antrerioare de campionat a contat foarte mult. Rapid Suceava nu a mai avut o oarecare ”fluiditate” a relațiilor de joc și în consecință a pierdut disputa cu SC Bacău.
În pofida ”subțirimii” lotului, Rapid Suceava a fost echipa mai periculoasă în prima repriză a duleului cu formația băcăuană. Mircea Negru a marcat însă golul a fost anulat pe motiv de offside, iar Golofca a trimis în bară după o acțiune personal.
Ghinionul nu i-a părăsit pe suceveni nici după pauză, neșansa fiind maximă în minutul 77. Mingea centrată de pe partea stângă a ajuns la Mircea Neagru care a șutat violent în transversal, balonul a ajuns la băcăuani care au inițiat un contraatac rapid și au finalizat norocos printr-un șut a lui Ignea.
Așa s-a scris istoria unei partide care ar fi putut fi la îndemâna sucevenilor dacă lotul cu care s-ar fi prezentat la Bacău ar fi fost complet. Miercuri, 23 septembrie de la ora 16.30, Rapid Suceava va juca pe stadionul ”Areni” în șaisprezecimile Cupei României cu FC Brașov.

SC Bacău: Bg. Miron (cpt.) – Mihălăchioaie, I. Ursu, Burcă, Sascău – Sahru, Adăscăliţei, C. Corban, Pungă – Vraciu, C. Neagu.
Rezerve: E. Savu – Dumitriu, S. Vlad, Drugă, Ignea, A. Pavel, Hurdubei.
Antrenor: Cristian Popovici

Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, R. Sava, Ferariu, Semeghin (cpt.) – Aeroaiei, Sumanariu, G. Apostol, M. Negru – Golofca, Dănilă.
Rezerve: Niga – Strugariu, Gheorghiciuc, Mateciuc, Plăcintă, I. Mihai, Velescu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Arbitru: Sorin Andrei Antonie; Asistenţi: Cosmin Vătămanu şi Mihăiţă Necula (toţi din Bucureşti).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava