MOPAN Suceava

Peste 130 de elevi s-au înscris pînă în prezent la Concursul naţional de interpretare instrumentală „Lira de Aur”. Ajunsă la cea de ­ a 37-a ediţie, competiţia se va desfăşura, la Suceava, în perioada 3 ­ 5 iunie. Finalistul care va câştiga Trofeul „Lira de Aur” va primi un premiu în valoare de 1000 euro, oferit de Centrul Cultural «Bucovina»”
Competiţia se adresează elevilor din ţară şi străinătate aparţinând învăţământului preuniversitar de stat sau particular din clasele III­XII (vioară, pian), clasele V­XII (corzi grave) şi din clasele VII­XII (suflători – percuţie). Pînă în prezent şi-au anunţat prezenţa peste 130 de elevi, însă înscrierile continuă.
Juriul concursului va fi alcătuit din cadre didactice de specialitate din învăţământul universitar şi preunivesitar, din personalităţi ale vieţii muzicale din ţară şi străinătate.
Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni pentru fiecare instrument şi clasă, în funcţie de punctajul obţinut.
Finalistul care va câştiga Trofeul „Lira de Aur” va primi un premiu în valoare de 1000 euro, oferit de Centrul Cultural «Bucovina»”. La ediţia de anul trecut a competiţiei, marele premiu şi trofeul au fost câştigate de violonista Maria Marica, elevă a Colegiului de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca.
Concursul naţional de interpretare instrumentală „Lira de Aur” este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Asociaţia Părinţilor şi Absolvenţilor Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava şi Centrul Cultural „Bucovina”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava