MOPAN Suceava

Lisa Kudrow „a avut bătăi de cap” cu interpretarea simpaticei și „aiuritei” Phoebe Buffay în celebrul și îndrăgitul serial de televiziune ‘Firends’

Actrița în vârstă de 56 de ani a jucat rolul lui Phoebe din 1994 până în 2004, la finalul serialului, dar nu i-a fost ușor. „Am fost nevoită să interpretez fete prostuțe înainte, dar nu erau pentru mine aceste roluri. Mă gândeam ‘of, doamne, i-am păcălit la audiții’. (Cât despre ‘Friends’) am fost singura care a trecut de procesul de audiții și așa m-am ales cu asta, cred. A trebuit să muncesc din greu să fiu Phoebe.”, a povestit Lisa Kudrow, potrivit contactmusic.com.

Lisa și-a mai amintit că în sezonul trei Phoebe „i-a dat bătăi de cap” mari, dar a fost ajutată foarte mult de cuvintele pe care i le-a spus colegul ei Matt LeBlanc, care l-a interpretat pe Joey Tribbiani în serial. „Îmi aduc aminte că Matt LeBlanc mi-a spus: ‘Ce se întâmplă cu tine?’ Eu i-am spus că nu cred că mă pot descurca, că nu sunt stăpână pe ceea ce fac. El mi-a spus: ‘Ești ea, relaxează-te, ai tot ce trebuie. Interpretezi acest personaj de ani de zile. Muncești prea mult, asta este problema ta. Nu trebuie să mai muncești atât, relaxează-te.’ Și a avut dreptate.”, a mai povestit actrița, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava