• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lisa Kudrow era foarte ruşinoasă în adolescenţă. Actriţa care a jucat în faimosul serial ‘Friends’ a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că a evitat să aibă relaţii intime cu băieţii mult timp după 18 ani şi că, alcoolul ori drogurile i se păreau prea înfricoşătoare pentru a le încerca, mai mult, îşi sfătuia prietenii adolescenţi să nu le consume.

Ea a povestit, potrivit sursei citate: „Eram o mironosiţă la 18 ani. Aveam nişte principii morale foarte bine stabilite, mai ales în ceea ce privea sexul. Cea mai mare dorinţă a mea era să rămân virgină până după căsătorie. Până şi mama mea, Nedra, mă sfătuia să ies mai mult, să cunosc şi eu băieţi, dar ţinutul de mână şi sărutatul în public nu m-a caracterizat niciodată. Nu am fost o adolescentă rebelă. Nu am făcut niciodată prostioare sau lucruri periculoase cu prietenii mei. Mai mult, eu îi sfătuiam pe ei să nu consume alcool sau droguri. Acum, privind înapoi, nu mă mir că băieţii nu prea se simţeau atraşi de mine.”

Carismatica actriţă – care s-a căsătorit cu omul de afaceri Michael Stern în 1995 şi cu care are un băiat, Julian, 15 – spune că viaţa ei s-a schimbat după ce prietenul fratelui ei, comediantul Jon Lovitz, ‘i-a făcut cunoştinţă’ cu comedia improvizatorică şi, de atunci, a început să se mai ‘lumineze’, iar viziunea ei strictă despre viaţă s-a mai domolit.

Lisa, care a interpretat-o pe Phoebe Buffay în sitcom-ul ‘Friends’, a declarat: „M-am vopsit blondă. Această schimbare de culoare a părului a făcut bărbaţii să flirteze mai mult cu mine. Începusem şi eu să mă ‘luminez’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava