Concert pascal
MOPAN Suceava

Lisa Kudrow era foarte ruşinoasă în adolescenţă. Actriţa care a jucat în faimosul serial ‘Friends’ a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că a evitat să aibă relaţii intime cu băieţii mult timp după 18 ani şi că, alcoolul ori drogurile i se păreau prea înfricoşătoare pentru a le încerca, mai mult, îşi sfătuia prietenii adolescenţi să nu le consume.

Ea a povestit, potrivit sursei citate: „Eram o mironosiţă la 18 ani. Aveam nişte principii morale foarte bine stabilite, mai ales în ceea ce privea sexul. Cea mai mare dorinţă a mea era să rămân virgină până după căsătorie. Până şi mama mea, Nedra, mă sfătuia să ies mai mult, să cunosc şi eu băieţi, dar ţinutul de mână şi sărutatul în public nu m-a caracterizat niciodată. Nu am fost o adolescentă rebelă. Nu am făcut niciodată prostioare sau lucruri periculoase cu prietenii mei. Mai mult, eu îi sfătuiam pe ei să nu consume alcool sau droguri. Acum, privind înapoi, nu mă mir că băieţii nu prea se simţeau atraşi de mine.”

Carismatica actriţă – care s-a căsătorit cu omul de afaceri Michael Stern în 1995 şi cu care are un băiat, Julian, 15 – spune că viaţa ei s-a schimbat după ce prietenul fratelui ei, comediantul Jon Lovitz, ‘i-a făcut cunoştinţă’ cu comedia improvizatorică şi, de atunci, a început să se mai ‘lumineze’, iar viziunea ei strictă despre viaţă s-a mai domolit.

Lisa, care a interpretat-o pe Phoebe Buffay în sitcom-ul ‘Friends’, a declarat: „M-am vopsit blondă. Această schimbare de culoare a părului a făcut bărbaţii să flirteze mai mult cu mine. Începusem şi eu să mă ‘luminez’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava