MOPAN Suceava

Fata în vârstă de 48 de ani a regretatului cântăreţ Elvis Presley, Lisa Marie Presley, divorţează pentru a patra oară, informează contactmusic.com. Ea a depus deja actele de divorţ, potrivit reprezentantului ei.

Lisa Marie Presley a citat diferenţe ireconciliabile ca şi cauză a divorţului de Michael Lcokwood. În documente se ma arată că Lisa Marie nu este interesată de banii celui cu care a fost căsătorită zece ani, potrivit TMZ. “Nu vrea niciun ban de la el.”, a spus o sursă, potrivit ContactMusic.

Cuplul, care a sărbătorit împlinirea a zece ani de căsnicie, în ianuarie, au împreună două fetiţe gemene, în vârstă de şapte ani, Harper Vivienne Ann şi Finley Aaron Love. Potrivit sursei citate, se pare că Lisa Marie Presley ar fi cerut costodie completă asupra fetelor, oferindu-i lui Michael Lockwood posibilitatea de a-şi vizita fetele doar sub supraveghere şi nu a ceut pensie alimentară.

Acesta a fost al patrulea, dar cel mai lung, mariaj al cântăreţei. Ea a mai fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, între 1988-1994. Împreună au doi copii. De asemenea, a mai fost soţia lui Michael Jackson, din 1994 până în 1996, şi a actorului Nicolas Cage, din 2002 până în 2004.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava