Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian și Kanye West, care se vor căsători în mai, au invitat la nunta lor unele dintre cele mai celebre persoane de la Hollywood, informează contactmusic.com.

Potrivit ziarului The Sun, rapper-ul și vedeta de televiziune au invitat la nunta lor pe Anna Wintour, editorul revistei US VOGUE, pe celebra realizatoare de emisiuni Oprah Winfrey, pe Ryan Seacrest, cel care produce show-ul ‘Keeping Up With the Kardashians’, pe Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith și, deasemenea, pe bunii lor prieteni Beyonce și Jay Z.

Nunta va fi filmată pentru reality show-ul familiei Kardashian, ‘Keeping Up With the Kardashians’, în ciuda faptului că Beyonce declarase înainte că nu vrea să apară în emisiune.

Kanye se va căsători pentru prima dată, în timp ce Kim se află la al treila mariaj. Logodnica celebrului rapper s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 20 de ani cu Damon Thomas, mariajul durând patru ani, iar în 2011 a pășit pentru a doua oară în fața altarului, căsătorindu-se atunci cu basketbalistul Kris Humphries, însă nu pentru mult timp… doar 72 de zile a durat mariajul lor.

Deasemenea, potrivit sursei citate, Kim, 33, și Kanye, 36, vor vinde pozele ce vor fi făcute la nunta lor, iar invitații vor fi rugați să lase telefoanele la intrare.

”Invitații vor fi verificați la intrare, până și cei mai celebri prieteni ai lui Kim și Kanye. Telefoanele mobile vor fi predate și ținute într-un loc sigur, iar în cazul în care cineva va avea nevoie de telefonul său, va putea să-l folosească, dar departe de locul în care se ține petrecerea. În felul acesta invitații nu vor fi tentați să folosească telefoanele mobile.”, a declarat o sursă, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava