MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că el va coordona campania Organizației Județene a partidului pentru alegerile generale din 11 decembrie. Președintele Flutur a adăugat că listele de candidați au fost definitivate și vor fi validate joia viitoare, la București.

La Camera Deputaţilor sînt următorii candidaţi, în ordine: Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu, Dumitru Mihalescul, Radu Surugiu, Ovidiu Doroftei, Gabriel Moroşan, Vasile Chiruţă, Viorel Haiura, Liviu Andreescu, Alexandra Munteanu şi Alexandru Salup.

La Senat, ordinea este următoarea: Daniel Cadariu, Steliana Miron, Radu Pentiuc, Tudorel Titianu, Mugurel Bocancea şi Cristi Creţu. Președintele filialei municipale Suceava a PNL, Ion Lungu, a spus că listele sînt echilibrate, că 42% dintre candidați sînt tineri, iar 29% femei. Ion Lungu a precizat că liberalii ar putea cîștiga în județ șase din cele zece mandate de deputat și două din cele patru mandate de senator. În opinia sa, PNL va ajunge la guvernare în urma scrutinului electoral din decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava