• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Little Mix, Emeli Sandé şi The 1975 vor cânta la gala de decernare a premiilor BRIT, a O2 Arena, în Londra, miercuri, 22 ferbruarie, informează contactmusic.com.

Preşedintele BRIT Awards, Jason Iley, a declarat, potrivit sursei citate: „Este o certitudine că trei dintre cei mai mari artişti vor cânta la BRITs. Nu numai că au vândut milioane de albume, dar sunt şi artişti care susţin show-uri live memorabile. Suntem foarte fericiţi că vor urca pe scena BRIT Awards.”

Faimoasa Emeli Sande a spus despre participarea sa la eveniment: „Atât de încântată să mă întorc la BRITs anul acesta. Abia aştept să vă cânt!”. Cât despre trupa The 1975, va fi prima lor participare la BRIT Awards.

În altă ordine de idei, o sursă a declarat recent că, anul acesta, ceremonia de decernare a premiilor BRIT Awards va fi una ‘lacrimogenă’, pentru că se vor aduce omagii starurilor care au murit anul trecut, printre care David Bowie, George Michael şi George Martin. „După atât de multe pierderi uriaşe suferite anul trecut, organizatorii s-au gândit că este necesar să le aducă un tribut acestor staruri. Atenţia şi-o vor îndrepta către artişti care au câştigat în trecut premii BRIT, artişti precum David Bowie, George Michael şi George Martin. Încă nu se ştie ce fel de tribut li se va aduce, însă va fi, cu siguranţă, ‘lacrimogen’. Nu va fi niciun ochi fără lacrimi în încăpere.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava