Concert pascal
MOPAN Suceava

Liv Tyler a dat naștere celui de-al treilea copil al ei, o fetiță, Lula Rose Gardner, informează contactmusic.com. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram prima poză cu fetița ei și a partenerului ei de viață, Dave Gardner. Lângă fotografie a scris: „Bună!!! Minunata noastră fetiță este aici!!!! Lula Rose Gardner, suntem atâââât de fericiți, inima ne explodează de iubire!!!”

La aceeași fotografie, David a comentat: „Superba noastră fetiță a venit pe lume! Lula Rose Gardner, incredibil de frumoasă, sănătoasă și, mulțumesc lui Dumnezeu, seamănă cu mama ei!!! Suntem cu adevărat binecuvântați. Fetița tatii… Abia acum începe adevărata muncă. Începem să-I antrenăm pe frații ei să devină Ninja, lupătători de Arte Marțiale, Bodyguarzi!!!”

Nu e de mirare că actrița în vârstă de 39 de ani – care mai are un băiat, Milo, în vârstă de 11 ani, din mariajul cu Royston Langdon, și pe Sailor, în vârstă de 16 luni, cu Dave – e atât de fericită că a născut, în condițiile în care, în urmă cu ceva timp, spunea că simte că este însărcinată de o veșnicie.

„Am fost însărcinată doi ani la rând. Parcă a trecut o veșnicie.”, a spus Liv Tyler într-un interviu anterior, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava