MOPAN Suceava

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 30 de rute in Europa, anunta introducerea unei noi curse regulate cu 3 frecvente/ saptamana, respectiv Bucuresti – Liverpool (Aeroport Liverpool John Lennon) si retur, incepand cu 15 decembrie 2014. Biletele pentru aceasta destinatie au fost puse deja in vanzare, cu preturi incepand de la 32,90 Eur */ segment (*taxe incluse, locuri limitate).

In Anglia, Blue Air opereaza inca din anul 2008, iar in prezent pasagerii companiei se pot bucura de zborurile directe catre Londra (Luton), din Bucuresti si Bacau.

De ce SMART? Pentru ca ne pretuim pasagerii si le oferim, pe langa biletul de avion  de la punctul A la punctul B,  posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata de servicii suplimentare care pornesc de la cele de baza, pana la servicii premium cum ar fi masa calda la bordul aeronavei sau acces la business lounge in aeroportul de plecare si/sau sosire. Pe langa acestea, o echipa dedicata, atenta la toate detaliile insotesc pasagarii pe tot parcursul calatoriei.

Orarul de iarna 2014/ 2015 este deja disponibil, iar biletele de avion sunt disponibile online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere .

Destinatii operate de Blue Air in orarul de iarna 2014/ 2015:

–          din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia

–          din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino

–          din Sibiu: Stuttgart

Destinatii sezoniere – vara 2014: Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos si Tel Aviv.

 

Despre LIVERPOOL

Numele Liverpool evoca imediat celebra formatie Beatles si echipele de fotbal Liverpool si Everton. Acest oras este plin de locuri spectaculoase care asteapta sa fie descoperite, iar de la catedralele gemene ce ofera o priveliste minunata, pana la Muzeul Beatles, aveti destule lucruri cu care sa va umpleti vacanta.

Un important port maritim si industrial, Liverpool a fost unul dintre orasele marete ale Regatului Britanic in timpul Revolutiei Industriale. In anii 60 a fost marcat de explozia pop numita Beatles, iar anii 90 s-a incercat o renovare a centrului orasului. Zona orasului aflata in apropierea apei este acum declarata zona de patrimoniu, Liverpool alaturandu-se oraselor Edinburg si Bath, cu statutul de patrimoniu mondial UNESCO.

Liverpool este un oras divers, cu multe cladiri georgiene superbe, cel mai vechi cartier chinezesc din Europa, cateva cladiri victoriene impresionante si multe atractii. Docurile Albert restaurate in 1980 sunt acum printre cele mai populare atractii din liverpool, avand restaurante elegante, baruri, magazine si muzee, printre care Merseyside Maritime Museum si Tate Liverpool*.

În 2008, orașul a fost Capitală Europeană a Culturii împreună cu Stavanger din Norvegia.

 

*sursa: turistik.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava