MOPAN Suceava

Liviu și Iulia Teodorescu se iubesc la nebunie și acum două luni au oficializat o relație de peste 10 ani. Fostul concurent de la „Vocea României”, actor în „Pariu cu viața” și solist în LaLa Band a decis că destinația perfectă pentru luna de miere e Dubai. Și nu doar pentru frumusețea orașului, ci mai ales pentru siguranța din punctul de vedere al pandemiei, notează click.ro.

La începutul lui noiembrie, Liviu și Iulia și-au luat zborul spre însoritul Emirat și au ajuns în barul lui Quincy Jones, de la Palazzo Versace. Cei doi soți au ajuns în Dubai și nimic nu avea să prevestească surpriza care îi aștepta la deschiderea ușii apartamentului rezervat. Multe poze cu ei doi, printre care și una de la nuntă, i-au întâmpinat atârnate elegant din tavan și planând deasupra mesei din living. Nici nu au apucat să își idea seama cât de minunată e priveliștea de pe balcon, că atenția li s-a oprit asupra scării interioare ce avea să îi ducă spre dormitorul matrimonial. Toate aceste surprize le-au fost pregătite de echipa hotelului din Dubai, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-teodorescu-si-sotia-lui-povesti-si-imagini-din-luna-de-miere-cum-s-au-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava