• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe micul ecran face miştouri cât cuprinde, însă în viaţa reală a început să trateze viaţa cu mare seriozitate. La 36 de ani, Liviu Vârciu are o carieră solidă în TV, o fiică superbă şi o vilă în Băneasa, unde se gospodăreşte singur. Tot ce lipseşte din peisaj e o iubită stabilă, însă Vârciu nu pare optimist la acest capitol.

  • Click!: Te cam iubesc şefii. Primeşti emisiuni pe bandă la Antena 1.

Liviu Vârciu: Mă bucur că mă pliez pe aceste formate şi cred că ăsta e motivul pentru care mă cheamă producătorii. Sunt potrivit pentru ce au ei de făcut.

  • Click!: De ce nu te mai vedem prins într-o relaţie stabilă, asumată? Ce cauţi acum, cu mintea de la 36 de ani, la o femeie?

Nu mai caut nimic. Am obosit să caut până la 36 de ani şi să fiu dezamăgit, acum mă las în voia sorţii. Dumnezeu cu mila!

Citeşte INTERVIUL COMPLET EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-liviu-varciu-am-obosit-sa-fiu-dezamagit-de-femei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava