• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liviu Vârciu a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci şi s-a aflat în centrul atenţiei în perioada în care a avut o relaţie cu Adelina Pestriţu, dar vremurile acelea au trecut, iar acum este un tătic responsabil şi un familist convins. În cadrul unui interviu telefonic a vorbit despre schimbările produse în viaţa sa, despre rolul de tată, dar şi despre cele mai mari regrete pe care le are. Un alt subiect despre care a vorbit cu drag a fost fiica sa cea mare, Carmina, care deja se află în pragul adolescenţei, având vârsta de 14 ani, notează click.ro.

„Mi-aş dori să aibă un iubit exact ca mine. Dacă va avea un iubit ca mine, fii-mea va fi cea mai fericită femeie din lume”, a spus Liviu.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-varciu-cel-mai-mandru-tatic-mi-dori-sa-aiba-un-iubit-exact-ca-mine

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava