• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liviu Vârciu trage ca o furnicuţă să adune ban pe ban, pentru a-şi termina casa mult visată, la care lucrează de trei ani încoace. Acum, că a scăpat de ratele colosale pe care le avea la bancă, Liviu poate să îşi investească finanţele exclusiv în amenajarea vilei din nordul Capitalei. Click! a aflat că pe lângă salariul de la Antena 1, artistul face bani şi la nunţi, şi la petreceri de burlaci.

Când a venit la Antena 1, Liviu Vârciu (35 de ani) l-a prins pe Dumnezeu de un picior, pentru că i-a mers din ce în ce mai bine, iar banii nu au întârziat să curgă. Pentru că apariţiile sale au atras ca un magnet telespectatorii, şefii l-au implicat pe Vârciu într-o mulţime de proiecte. Însă artistul nu se mulţumeşte doar cu salariul primit de la Antena 1. Aşa că trage tare şi ca maestru de ceremonii (MC). Cei care vor să îl aibă alături la petrecerea de nuntă vor avea de plătit 1.500 de euro, pentru un program de patru ore, potrivit Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-varciu-cere-1500-eu-pe-patru-ore-de-caterinca-la-nunti-si-chefuri-de-burlaci

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava