Concert pascal
MOPAN Suceava

Artistul va reveni în calitate de concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va debuta sâmbătă (13 februarie), la Antena 1. Liviu Vârciu a dezvăluit într-un interviu recent că vrea să interpreteze personaje despuiate și crăcănate, dar a făcut mărturisiri și despre viața amoroasă, potrivit click.ro.

Întrebat despre relațiile amoroase și despre faptul că, la sfârșitul anului trecut s-a vehiculat că și-a găsit dragostea alături de Alina Erimia sau de Diana Munteanu, Liviu Vârciu a mărturisit, potrivit sursei citate, că: „Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri… Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice.”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-varciu-despre-diana-muneanu-mi-placut-de-ea-foarte-mult

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava