Artistul va reveni în calitate de concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va debuta sâmbătă (13 februarie), la Antena 1. Liviu Vârciu a dezvăluit într-un interviu recent că vrea să interpreteze personaje despuiate și crăcănate, dar a făcut mărturisiri și despre viața amoroasă, potrivit click.ro.

Întrebat despre relațiile amoroase și despre faptul că, la sfârșitul anului trecut s-a vehiculat că și-a găsit dragostea alături de Alina Erimia sau de Diana Munteanu, Liviu Vârciu a mărturisit, potrivit sursei citate, că: „Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri… Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice.”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-varciu-despre-diana-muneanu-mi-placut-de-ea-foarte-mult

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava