• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liviu Vârciu a hotărât să revină în muzică, după o lungă perioadă în care s-a ocupat de alte proiecte, printre care mai multe emisiuni şi un club, informează click.ro.

Cântăreţul îşi va face propriul studio de înregistrări şi are de când să înfiinţeze şi o trupă, însă până atunci va colabora cu mai mulţi artişti, unui dintre ei fiind Pavel Stratan, mai scrie sursa citată. „Acum realizez studioul de înregistrări, mai durează vreo săptămână. Cred că se va numi «Studio Milk», îmi place cum sună.”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit click.ro.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Liviu Vârciu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu_varciu-muzica-pavel_stratan-liviu_varciu_revine_in_muzica-club-studio_inregistrari_0_1781221864.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava