• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liviu Vârciu (34 de ani), cel mai răsfăţat prezentator al postului Antena 1, a fost în centrul atenţiei la petrecerea televiziunii. În calitate de prezentor al emisiunii “Ham Talent”, el şi-a adus şi simpaticul căţel, un bulldog francez pe nume Jack, potrivit click.ro.

Nebunie mare la petrecerea organizată de Antena 1, în Clubul Bonton, din Capitală. Vedetele postului s-au îmbrăcat la patru ace, pentru evenimentul în cadrul căruia a fost prezentată noua grilă de programe şi cu care boşii trustului Intact speră să le ia faţa rivalilor de la PRO TV. Liviu a prins rădăcini în Antena 1, astfel că, din această toamnă, va fi amfitrionul concursului cu animale “Ham Talent”, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-varciu-si-catelul-si-au-pus-papion-ca-sa-fie-la-unison

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava