Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Breaza au intervenit sâmbătă cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Breaza.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul unei anexe și la o șură, construcții din lemn, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:20. Au ars acoperișul anexei pe aproximativ 40 de mp și șura pe 18 mp. S-au degradat pereții și tavanul anexei, tâmplărie din lemn, mobilier, aparatură electrocasnică, instalația electrică și materiale textile.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un foc făcut în aer liber, pentru arderea unor resturi vegetale din gospodărie, care s-a propagat la cele două anexe gospodărești.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul construcțiilor anexe din gospodărie, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava