Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD Gavril Mîrza, care candidează din partea USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana, s-a întâlnit recent cu peste 500 de locuitori din Cajvana, primind asigurări că beneficiază de tot sprijinul cetăţenilor acestui uriaş pentru a obţine mandatul de parlamentar. Întâlnirea electorală la care a participat Gavril Mîrza s-a transformat într-o adevărată sărbătoare a comunităţii, oamenii spunându-i candidatului USL că dacă oraşul Cajvana are liceu, cămin cultural, sală de sport şi o primărie nouă, meritul e doar al acestuia.

În discursul său, Gavril Mîrza a ţinut să precizeze că „am avut ocazia, pe parcursul anilor, să vorbesc în faţa multor oameni, dar cel mai greu îmi este să vorbesc în faţa concetăţenilor mei, a oamenilor pe care i-am simţit întotdeauna alături şi pentru care am făcut, de fiecare dată, lucruri care să aibă ca rezultat creşterea nivelului de trai”. Gavril Mîrza le-a vorbit locuitorilor din Cajvana despre importanţa alegerilor parlamentare de pe 9 decembrie 2012, subliniind că la această dată, în România, şi în Cajvana, se va trăi un moment istoric „în care bobul se alege de nechină”.

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana a adăugat că în mandatul viitor va promova o lege care să aibă ca finalitate posibilitatea asocierii între localităţi pentru crearea de centre de achiziţie a produselor agricole şi obligarea hypermarketurilor să aibă la vânzare cel puţin 40% produse autohtone.

Gavril Mîrza a mai precizat că va susţine modificarea legii sănătăţii astfel încât la serviciile de asistenţă medicală să aibă acces toate categoriile sociale, precum şi modificarea legii pensiilor.

El a spus că în calitate de deputat va susţine realizarea mai multor proiecte şi investiţii în oraşul Cajvana, printre care reînfiinţarea centrului de permanenţă medicală, finalizarea lucrărilor la drumul comunal 43D Cajvana – Arbore, înfiinţarea unui serviciu de evidenţă informatizată a persoanei, extinderea reţelei de alimentare cu energie electrică a gospodăriilor din cartierele Muncel şi Deal Comăneşti şi finalizarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare.

„Oameni buni, ştiţi foarte bine că am făcut multe pentru localitatea noastră, atât ca preşedinte al Consiliului Judeţean, cât şi ca senator. Niciodată nu am uitat de unde am plecat, iar funcţiile pe care le-am deţinut nu m-au schimbat. Întotdeauna i-am ajutat pe cei care mi-au solicitat sprijinul şi voi face acest lucru şi în continuare. Întotdeauna am vorbit cu oamenii şi voi face acest lucru în continuare. Am ales să candidez la Camera Deputaţilor în acest colegiu pentru că aici este casa mea. Este locul în care m-am născut, am crescut şi m-am desăvârşit ca om. Vă aştept la vot pe 9 decembrie şi voi fi onorat dacă îmi veţi acorda votul dumneavoastră”, le-a spus Gavril Mîrza locuitorilor din Cajvana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava