MOPAN Suceava

În acest weekendul trecut, a avut loc în Sala Polivalentă din municipiul București “Campionatul Național la Copii (6-9 ani), Juniori mici (10-11 ani) și Cadeți (12-14 ani)” la Taekwondo WT – Sport Olimpic. Această desfășurare sportivă s-a organizat în condiții de maximă siguranță, fiind necesar și prezentarea unui rezultat negativ al testului Covid19.

În componența lotului parteneriatului dintre Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și Clubul Sportiv Botoșani s-au aflat sportivi de la grupele din Dumbrăveni și Botoșani, grupe din care cresc viitorii campioni ai României.

Aceștia se bucură de un adevărat succes, având o activitate excepțională după un an 2020 grozav, obținând 12 medalii, Locul 1 pe echipe la categoria Cadeți (12-14 ani), dar și Locul 1 pe echipe în Clasamentul General al Campionatului Național 2021. Sportivii care au obținut medalii naționale sunt următorii:

LOCUL 1 : Richard CHELARIU (cadeți).

LOCUL 2 : Alexandru FUSA (cadeți), Paul ȘTIRBU (cadeți), Sara CHIRIEAC (cadeți), Sabina BURSUC (cadeți), Patrik BRUMARI (cadeți), Bianca COSTIC (copii), Gabriel DÎRVARIU (cadeți) și Petrică BURLACU (cadeți)

LOCUL 3 : Mario COJOCARIU (cadeți), Octavian BUDACĂ (juniori mici) și Andrei CORDUNEANU (juniori mici).

Secția de Taekwondo WT se bucură de un sprijin enorm din partea Primăriei Dumbrăveni și din partea Clubului Sportiv Botoșani. Aceștia au o colaborare bine dezvoltată prin intermediul. Totodată, sprijinul părinților este foarte important, sportivii având toată încrederea și susținerea necesară în practicarea sportului de performanță.

La această desfășurare sportivă au participat 350 de sportivi legitimați la 27 de structuri sportive din 22 de județe ale tării, dintre care 155 de fete și 195 de băieți.

„ Felicit toată echipa! Având un staff de excepție suntem capabili să îi instruim pe sportivii începători, avansați și pe cei de performanță. Am început anul 2021 cu rezultate bune, fapt ce ne dă o motivație în plus că ne putem depăși rezultatele obținute în anul antrerior.

Încă un an dificil, în continuare cu multe restricții, multe dificultăți de pregătire, însă am primit sprijin din partea primăriei Dumbrăveni și din partea Clubului Sportiv Botoșani, care ne-au acordat accesul, conform ordinelor MTS să ne antrenăm pe timpul pandemiei cu coronavirus, având încredere și dorință de muncă și respectând toate normele impuse prin proceduri bine stabilite de distanțare fizică și de respectare a igienei. Lucruri care și înainte de această perioadă erau respectate în cadrul activității noastre! ” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava