MOPAN Suceava

Echipa de rugby în şapte juniori sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a participat la finele săptămânii trecute la cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional, competiţie găzduită de municipiul Piteşti. Dacă la sfârşitul primului turneu care a avut loc la Baia Mare sucevenii s-au clasat pe locul al treilea, de această dată ei au avansat o poziţie situându-se pe doi.

LPS Suceava a avut ca adversare în grupă formaţiile Colegiul tehnic „Dinicu Golescu” Bucureşti, LPS Focşani şi CSM Bucureşti. În primul joc elevii antrenorului Dumitru Livadariu au întâlnit gruparea LPS Focşani de care a trecut cu 12-5. Pentru învingători au marcat Traci şi Ianoş eseuri, Traci reuşind o transformare.

În cea de-a doua partidă, LPS Suceava a întrecut echipa CT „Dinicu Golescu” Bucureşti cu 28-10. Pentru suceveni au punctat Chirilă, Sologiuc, Boian şi Cuzeac, eseuri şi Traci a reuşit patru transformări.

În ultima întâlnire din grupă LPS Suceava a avut ca adversară echipa CSM Bucureşti. Tinerii rugbişti suceveni au câştigat în această dispută cu 21-0. Au marcat Boian, Traci şi Ianoş. Încercări şi Traci a izbutit trei transformări.

În finală, LPS Suceava a întâlnit echipa CSS 2 Baia Mare în faţa căreia a pierdut la scor 0-41.

„A fost un turneu reuşit şi-i felicit pe băieţi pentru determinare. Finala nu a mai contat pentru noi pentru că am avut o mulţime de jucători accidentaţi. Suntem în creştere de formă şi sper să ne descurcăm la fel de bine şi la următoarele turnee” a declarat antrenorul Dumitru Livadariu.

Locul secund pentru echipa LPS Suceava la cel de-al doilea turneu din acest sezon competiţional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava