• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

ACS Juniorul Suceava a urcat pe podium la Cupa Prosport. “Alb-verzii” au ocupat locul III cu grupa de copii născuţi în anul 2008, categorie de vârstă care a adunat la start 20 de participante. Patru victorii, o remiză şi două înfrângeri a fost bilanţul trupei lui Ovidiu Vranău în turneul de la Focşani.
Formaţia suceveană a ocupat locul secund în Grupa D, după 4-0 cu Atletic Bârlad, 2-1 cu Oţelul Galaţi, 3-3 cu Academica Stars Brăila şi 1-2 cu Real Junior Vaslui. După ce au trecut în sferturile de finală, cu scorul de 1-0, de LPS Vaslui, “alb-verzii” au dat în semifinale peste viitoare castigatoare a turneului, CSMS Iaşi, în faţa căreia cu cedat cu 0-4. Sucevenii şi-au asigurat totuşi medaliile de bronz, după 1-0, în finala mică, în faţa Oţelului Galaţi.
ACS Juniorul Suceava a câştigat şi unul dintre premiile individuale prin Luca Dascălu-Bulină, desemnat cel mai bun fundaş al turneului.
“A fost un turneu reuşit, un pic cam solicitant, dar un turneu încununat cu acest loc III, un rezultat bun pentru noi, ţinând cont de faptul că am pierdut doar în faţa finalistelor”, a spus antrenorul grupei de 2008 de la ACS Juniorul Suceava, Ovidiu Vranău.
ACS Juniorul a mizat la Cupa Prosport pe următorii jucători: Iustin Grigoraş, David Grigoraş, Alin Strugariu, Alex Anton, Luca Dascălu-Bulină, Darius Curic, Daniel Savu, Alexandru Perhinschi, Alexandru Chirilă şi Vasile Baciu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava