Concert pascal
MOPAN Suceava

ACS Juniorul Suceava a urcat pe podium la Cupa Prosport. “Alb-verzii” au ocupat locul III cu grupa de copii născuţi în anul 2008, categorie de vârstă care a adunat la start 20 de participante. Patru victorii, o remiză şi două înfrângeri a fost bilanţul trupei lui Ovidiu Vranău în turneul de la Focşani.
Formaţia suceveană a ocupat locul secund în Grupa D, după 4-0 cu Atletic Bârlad, 2-1 cu Oţelul Galaţi, 3-3 cu Academica Stars Brăila şi 1-2 cu Real Junior Vaslui. După ce au trecut în sferturile de finală, cu scorul de 1-0, de LPS Vaslui, “alb-verzii” au dat în semifinale peste viitoare castigatoare a turneului, CSMS Iaşi, în faţa căreia cu cedat cu 0-4. Sucevenii şi-au asigurat totuşi medaliile de bronz, după 1-0, în finala mică, în faţa Oţelului Galaţi.
ACS Juniorul Suceava a câştigat şi unul dintre premiile individuale prin Luca Dascălu-Bulină, desemnat cel mai bun fundaş al turneului.
“A fost un turneu reuşit, un pic cam solicitant, dar un turneu încununat cu acest loc III, un rezultat bun pentru noi, ţinând cont de faptul că am pierdut doar în faţa finalistelor”, a spus antrenorul grupei de 2008 de la ACS Juniorul Suceava, Ovidiu Vranău.
ACS Juniorul a mizat la Cupa Prosport pe următorii jucători: Iustin Grigoraş, David Grigoraş, Alin Strugariu, Alex Anton, Luca Dascălu-Bulină, Darius Curic, Daniel Savu, Alexandru Perhinschi, Alexandru Chirilă şi Vasile Baciu.

Locul trei pentru ACS Juniorul Suceava la Cupa Prosport, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava