Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat, astăzi, că în urma   măsurilor de eficientizare a activității la Serviciul Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise auto, aplicate din data de 4 decembrie, s-a constatat că în cursul zilei de luni nu au fost onorate toate rezervările online, atât la înmatriculări definitive cât și la cele provizorii.
Mirela Adomnicăi a spus că potrivit situației prezentate de serviciul acest serviciu, la înmatriculări provizorii, pe cele 97 rezervări online s-au prezentat 49 de persoane, iar la înmatriculări definitive, pe cele 156 rezervări online s-au prezentat 112 persoane.
În acest context, prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicări a explicat  că „locurile au fost blocate cu rezervări  pe serii fictive de șasiu”, iar persoanele respective nu s-au mai prezentat  în momentul în care au înțeles că se va verifica dacă  seria de la programare  corespunde cu cea din dosar.
Prefectul Adomnicăi a precizat că persoanele care, din diferite motive, nu pot onora programarea sunt rugate să și-o anuleze,  pentru ca locul eliberat să poată fi folosit de un alt utilizator. „Îi rugăm pe cei care vor să se reprogrameze în avans să urmărească eliberarea locurilor. Cetățenii trebuie să știe că nu putem face noi anularea cu relocare pe locurile eliberate, întrucât nu avem de unde ști dacă persoanele  care s-au programat și pe care vrem să le relocăm  au dosarul  complet în vederea înmatriculării. Există posibilitatea ca mașina să nu treacă de verificarea RAR-ului, din anumite motive”, a mai spus prefectul județului Suceava.
Potrivit reprezentanților Serviciului  Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise, deși s-a anunțat că  din 4 decembrie vor fi onorate doar programările online, la cele două ghișee se prezintă,  în continuare persoane fără programare, aglomerând spațiul.
Reamintim că, în urma măsurilor dispuse de Prefectul Județului Suceava, Mirela Adomnicăi, numărul de rezervări  online pentru înmatriculări definitive s-a mărit de la 97 la 156, repartizate egal la cele două ghișee. În ce privește autorizarea provizorie, rămân 97 de rezervări zilnic, cu excepția zilei de miercuri când, între orele 15și 18 se alocă 45 rezervări exclusiv pentru persoanele juridice.  Persoanele care și-au făcut deja rezervări pentru lunile ianuarie și februarie 2018 sunt rugate să urmărească site-ul instituției Prefectului, pentru a se reloca în cazul eliberării unor locuri.  În cazul în care nu sunt de acord cu data reprogramată, pot anula rezervarea și se pot reprograma la o dată ulterioară  disponibilă.
Prefectul Mirela Adomnicăi a recomandat cetățenilor să se prezinte la ghișeele serviciului la data și ora când au rezervarea online, pentru a evita aglomerația inutilă, nefiind primite persoanele fără rezervare online.
De la data menționată, nu mai sunt soluționate cererile persoanelor care au făcut rezervări pe serii de sașiu greșite, incomplete sau inexistente iar personalul de ordine de la  intrarea la ghișeele serviciului  nu le va mai permite accesul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava