Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania germană Karls organizează, pe parcursul acestei săptămâni, o bursă de locuri de muncă pentru studenții Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Reprezentantul firmei Karls, Dominika Pacek, este prezentă, începând de luni, 5 martie a.c., la universitatea suceveană pentru a se întâlni cu studenții suceveni cunoscători de limbă germană care își doresc un loc de muncă în Germania. Dominika Pacek a precizat că firma Karls caută  să angajeze atât absolvenți, cât și studenți, aceștia din urmă putând să beneficieze de un program de internship pe o perioadă de un an în cadrul companiei. După discuțiile de luni cu studenții uceveni, Dominika Pacek va fi prezentă la Universitatea „Ștefan cel Mare” și în cursul zilei de marți, 7 martie a.c., între orele 10:00 și 14:00, în corpul A. „Îi invităm pe studenţii care cunosc limba germană să vină în cadrul companiei noastre pentru a munci pe perioada vacanţei de vară, pe o perioadă de trei luni. Aceștia au posibilitatea de a muynci în parcuri de aventuri, dar și la practicile anuale. De asemenea, pentru absolvenţii de limba germană compania Karls oferă locuri de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru care cerința este cunoașterea limbii germane la nivel de bază”, a spus Dominika Pacek.

Ea a arătat că firma Karls are o tradiţie de peste 100 de ani în cultivarea şi procesarea căpşunilor și oferă peste 170 de locuri de muncă în Germania pentru români. 150 de locuri de muncă sunt sezoniere la cules de căpşuni iar peste 20 vizează alte domenii: vânzători în comerţ şi magazine online, ateliere de creaţie şi gastronomie, bucătari, brutari, cofetari în ateliere de bomboane şi marmeladă, casieri, designeri de interior, responsabili de depozit, maeştrii agricoli, manageri de conferinţe şi petreceri, contabili, persoane pentru ajutor temporar, personal pentru curăţenie, lucrători la fabricile de ciocolată, de popcorn şi de marmeladă, vânzători de bilete, lucrători în grădina zoologică, menajere, servitoare, vânzători de căpşuni. Aceste peste 20 de locuri de muncă se adresează în special persoanelor care vorbesc limba germană la nivel de bază şi care vor să se mute definitiv în Germania. De precizat că necunoaşterea limbii germane nu este un handicap foarte mare întrucât oamenii vor beneficia de cursuri la locul de muncă.
Contractele sunt pe un an, doi, trei sau până la pensie. Salariul este de 8,84 de euro pe oră cu menţiunea că acesta poate creşte în cazul celor care cunosc limba germană. Compania oferă remunerare corectă şi plata salarială la dată fixă, card de credit cu credit lunar fix, asigurare de sănătate obligatorie, duminici şi zile de vacanţă plătite, pensie, cafea şi ceai gratuit la locul de muncă, echipamente de lucru în funcţie de job, trainnig-uri de perfecţionare în propria Academie Karls, posibilitatea de avansare în managementul companiei. Familiile cu copii vor beneficia de cazare şi integrare a copiilor în sistemul educaţional, grădiniţă, şcoală.
Toţi cei care doresc aceste joburi trebuie să intre pe site-ul firmei www.karls.de/jobs şi să depună o scrisoare de intenţie, un CV şi o fotografie. În maxim 24 de ore o persoană de la firma Karls  va răspunde solicitării şi va contacta persoanele interesate, după care va fi stabilită o zi în care detaliile vor fi stabilite pe Skype sau pe Facebook.
Compania Karls a fos înfiinţată în anul 1921 şi numără în prezent aproape 1.000 de angajaţi aproape toţi străini, din Polonia, Republica Moldova, Kazahstan, Ucraina, Filipine, Franţa, Anglia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava