David Ortunga nu este fericit că logodnica lui, Jennifer Hudson, a slăbit. El o vrea înapoi cum era acum cinci ani când s-au cunoscut, cu forme mai generoase.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: ”Greutatea lui Jennifer a devenit o problemă între ei, încă de când a slăbit considerabil prima oară, în 2010. Când s-au cunoscut, ea era fericită, mândră, o femeie sănătoasă care iubea mâncarea și care se bucura de fiecare aspect al vieții cu mult entuziasm. Acum, îi ia câte patru ore să se pregătească când ies în oraș și se stresează de fiecare dată când mănâncă ceva. David îi spune că el o consideră frumoasă indiferent de greutatea pe care o are și că îi este dor de ”Jen cea cu picioarele pe pământ și mai nepăsătoare”. Fiecare masă pe care iau împreună este un chin, iar el începe să se simtă foarte deranjat de obesesia ei pentru slăbit.”

Logodnicului lui Jennifer Hudson îi este dor de formele mai generoase ale iubitei sale , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava