Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania Loial Impex Suceava a primit premiul Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR), în cadrul unui eveniment care a avut loc la Bucureşti, în care au fost evidenţiate cele mai importante realizări din punct de vedere ale ingineriei în cursul anului 2014. Loial Impex Suceava a primit premiul în cadrul secţiunii Ingineria resurselor naturale şi energiei, pentru construirea unei centrale de cogenerare de ultimă generaţi pentru municipiul Focşani. Centrala a fost proiectată şi construită de compania suceveană, această investiţie făcând parte din proiectul de reabilitare a sistemului de termoficare urbană a municipiului Focşani 2009 – 2028.

Directorul de producţie al Loial Impex Suceava, Ionel Stolnicu, a explicat că noua centrală din Focşani funcţionează cu două motoare termice de ultimă generaţie, care au fost produse de Rolls Roys, fiind unele dintre cele mai mari motoare de acest fel din România. Recepţia noii centrale din Focşani a fost făcută în luna ianuarie a anului trecut, acesta deservind nu mai puţin de 15.000 de apartamente. După finalizarea centralei, încălzirea municipiului Focşani se face cu un consum redus de gaze naturale, şi în acelaşi timp cu o producţie de două ori mai mare de energie electrică, şi o reducere a poluării aerului.
Ionel Stolnicu a mai spus că Loial Impex Suceava este membru al AGIR din anul 2009. „Acest premiu este foarte important pentru noi, în special pentru că ne face cunoscuţi şi în zona de sud a ţării. În momentul de faţă suntem pe locul şase în ţară ca societate comercială care realizează instalaţii termoenergetice. Cu siguranţă vom participa şi la anul la premiile AGIR. Avem câteva lucrări de referinţă, una dintre ele este unică în România, chiar în Europa”, a spus Ionel Stolnicu.


El a arătat că Loial Impex va finaliza la sfârşitul acestei luni o hală de producţie în care se realizează cele mai performante cutii de viteză din momentul de faţă, în opt trepte, acestea urmând să fie folosite pentru limuzinele de lux.
La rândul său, preşedintele AGIR Suceava, prof.univ.dr. Radu Pentiuc, a subliniat faptul că premiul obţinut de Loial Impex Suceava reprezintă un prilej pentru a îndemna firmele sucevene din industrie să participe la aceste premii ale AGIR. El a spus că în viitor se intenţionează organizarea unui eveniment în care AGIR Suceava să acorde propriile premii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava