Comenzi MOPAN Suceava

Se împlinesc aproape 3 luni de când Lora a plecat în Bali pentru ceea ce se voia a fi un sejur de două săptămâni cu iubitul ei. Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație, a rămas blocată acolo. A trecut printr-un amalgam de emoții și stări, de la disperare, teamă și neputință până la fericire absolută. Se consideră norocoasă că și-a petrecut izolarea „în Paradis” și recunoaște că această perioadă a schimbat-o ca om, notează click.ro.

„Inițial, am hotărât să rămânem aici până se termină starea de urgență, numai că aceasta s-a prelungit, prin urmare ne-am prelungit și noi șederea până când se reiau zborurile. Se aude că spre sfârșitul lunii iunie putem veni acasă”, spune artista, conform sursei citate. În tot acest timp, a schimbat trei hoteluri și patru case. Ultimele două închiriate pentru câte o lună de zile, ambele cu piscină, curte, verdeață. În prima locație, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au stat cu încă un cuplu de români. Acum s-au mutat într-o zonă mai turistică, într-o viluță cochetă în care locuiesc singuri, potrivit sursei citate.

 Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lora-de-86-de-zile-blocata-vacanta-am-inceput-sa-ma-simt-aici-ca-acasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava