Concert pascal
MOPAN Suceava

A rămas şi fără prietenă, şi fără iubit! Doiniţa Oancea suferă, deşi face eforturi să nu arate ce bătălie este în sufletul ei, după ce presa a vehiculat în ultimele săptămâni că între Lora şi Ionuţ Ghenu ar fi ceva mai mult decât o simplă relaţie profesională. Actriţa a fost la un pas să izbucnească în plâns când a auzit declaraţiile cântăreţei care le spunea paparazzilor că nu au avut răbdare să mai aştepte că poate s-ar fi întâmplat ceva întrea ea şi tour managerul ei, potrivit click.ro.

Sub masca unei femei zâmbitoare, Doiniţa Oancea a vorbit cu greu despre presupusa relaţie dintre Lora şi fostul ei iubit. Actriţa a spus la emisiunea „Wowbiz” că nu este certată cu Lora pentru că nu au mai vorbit din vară. Bruneta a explicat şi de ce ea şi cântăreaţa s-au evitat la un eveniment monden.

„Eu eram în discuţii cu cineva în momentul în care ea a venit. persoana respectivă mi-a spus că Lora este acolo. M-am uitat după ea, dar nu ne-am mai găsit printre invitaţi”, a declarat Doiniţa Oancea, potrivit sursei citate. Ea a subliniat că a fost deranjată de unele afirmaţii ale Lorei şi ale fostului său soţ, Dan Badea.

„Eu nu am apărut în gaşca lor din senin. Ionuţ era prieten cu Dan şi cum ei doi se întâşneau era şi normal ca noi două să ne apropiem. Nu am fost cea mai bună prietenă a ei, nu stăteam nopţile la poveşti şi nici nu ne mărturiseam intimităţi, dar eram prietene. ea mi-a propus să apar în două videoclipuri ale ei şi am acceptat”, a completat actriţa.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Doinița Oancea, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lora-cuplata-cu-iubitul-ei-doinita-oancea-lacrimi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava