MOPAN Suceava

Lora se pregătește să devină din nou soție cu acte în regulă și să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă, chiar dacă artista a povestit că prima ei căsnicie și-a pus amprenta negativă asupra sa. Cântăreața vrea, totuși, să facă pasul cel mare alături de logodnicul ei, Ionuț Ghenu, care îi este și manager.

Lora, pe numele ei real Laura Petrescu, și partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, vor să facă pasul cel mare, la trei ani de când a început povestea lor de iubire. Artista vrea să își învingă teama de căsătorie, după ce în urmă cu câțiva ani a divorțat de Dan Badea.

„Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături… oameni care ne dau sfaturi foarte bune… A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!”, a declarat Lora în cadrul unei emisiuni TV.

„Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să se repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…”, a mai spus Lora.

Cântăreața şi Dan Badea au divorţat în anul 2014, iar de atunci ambii și-au refăcut viețile sentimentale. Lora are o relație cu Ionuț Ghenu, iar Dan Badea a devenit de curând și tătic și are o familie frumoasă și fericită.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lora-face-nunta-ea-si-ionut-ghenu-se-pregatesc-sa-paseasca-fata-altarului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava