Concert pascal
MOPAN Suceava

Lorde a dezvăluit care era dorința ei inedită din copilărie în privința carierei și a recunoscut că era de părere că va fi actriță de comedie, în ciuda faptului că nu este o persoană amuzantă, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Royals´ a mărturisit că nu a crezut mereu că va deveni o cântăreață de succes și, de fapt, credea că va fi o actriță de comedie care face stand-up. Acum artista consideră că dorința ei este haioasă fiindcă ea nici măcar nu este o persoană nostimă.

Când a fost întrebată despre cum își imagina că va fi viața ei, pe vremea când era copil, starul a declarat: ˝Credeam că voi merge la facultate să studiez dreptul…Glumesc, desigur. Dar asta îmi amintește de faptul că am găsit un caiețel de notițe de pe vremea când aveam 7-8 ani, iar acolo scria că vreau ca slujba mea de adult să fie actriță de comedie. Acest lucru este nebunesc deoarece nici măcar nu sunt un om amuzant. Oare ce era în mintea mea? Cine mă credeam? Amy Schumer?˝

Lorde, în vârstă de 18 ani – care și-a lansat albumul de debut ´Pure Heroine´ în anul 2013 – a dat și câteva detalii despre al doilea disc al ei, după ce un fan i-a sugerat să nu se grăbească să lanseze LP-ul, potrivit sursei citate.

În replică pentru comentariul fanului, ea a spus: ˝Este incredibil de drăguț din partea ta. Promit că va fi grozav.˝

Aceste comentarii au fost făcute de artistă în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Tumblr, în cadrul căreia Lorde a dezvăluit că este o mare admiratoare a părului voluminos.

Ea a scris: ˝Părul cârlionțat este cel mai tare. Ador să am o aură de păr care radiază în jurul feței mele. Cu cât este mai mare părul cu atât mai bine! De fapt, mi-am mai scurtat un pic părul astfel încât să fie și mai voluminos, iar eu să fiu cât mai drăguță posibil.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava