MOPAN Suceava

Loredana Groza (51 de ani) a divorțat de Andrei Boncea (50 de ani)? Zvonurile despărțirii nu sunt noi, în ultimul timp apărând tot mai multe informații în presă conform cărora cei doi nu mai formează un cuplu. Se pare că gura lumii a avut dreptate, scrie click.ro.

Bombă în showbiz! Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi divorțat în secret. Cei doi ar avea deja vieți separate și ar fi luat-o pe un alt drum. Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit în 1998 și au fost împreună timp de 23 de ani. Însă, s-ar părea că iubirea care a durat peste două decenii s-a terminat brusc. Rodul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani).

Un detaliu pare să o fi dat-o de gol pe Lori! Verigheta lipsă din fotografiile publicate de Loredana Groza pe conturile sale de socializare a dat de gândit multora. Mai mult, există o apropiere «suspectă» între ea și «elevul» său câștigătorul X Factor, italianul Nick Casario (31 de ani). Blondina și tânărul cântăreț sunt veșnic împreună, în cluburile de fițe din Capitală, iar recent au fost și împreună la munte. De asemenea, joi seară (6 ianuarie) Nick Casario și Loredana Groza au avut un spectacol împreună la un local din București. Cei doi au făcut senzație, iar chimia de pe care au afișat-o pe scenă se poate vedea cu ochiul liber, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/loredana-groza-a-divortat-in-secret-detaliul-care-408155.html#gal=j5nJq7tKnf&gal_i=0&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava